جک درب پارکینگ برای این کار اختراع شده که کار انسانها را در باز و بست کردن دربها راحت تر کند. به این صورت که روی یک در یا یک دروازه نصب گردیده و درب ورودی به وسیلهی آن باز و بسته میشود. این جک به صورت کلی در نوع مختلف تولید میشود. مدل اول جک الکتروهیدرولیک می باشد و مدل دوم جک الکترومکانیکی است. این مدل میتواند در تقسیم بندیهای ماردون(پیچ)، تلسکوپی (بازویی) و بازکنهای زیرزمینی دیده شود.
وزن |
17 kg |
ابعاد |
88 × 23 × 19 cm |
توان |
300W |
فرکانس |
50/60HZ |
ولتاژ |
220VAC |
نیرو |
2000n |
ماکزیمم عرض برای هر لت |
150 سانتیمتر |
تردد |
مناسب برای ساختمان های 10 واحدی نامناسب برای باغ و ویلا |
دیگر ویژگی ها |
IP44, برای درب های بیرون بازشو ترجیحا به کار نرود, جنس : بدنه ترکیبی از آلومینیوم و پلی آمید الیاف دار 30% شیشه ، گیربکس تمام فولاد, خلاص کن : به صورت جدا کردن سر جک از درب |
جک درب پارکینگ امروزه با نامهای مختلفی از جمله: جک برقی درب، درب اتوماتیک پارکینگ، جک پارکینگی، جک درب ریموت کنترلی پارکینگ و ... شناخته میشود. این کالا نزدیک 15 الی 20 سال است که در ایران وارد شده است و در بازار به فروش میرسد. همانطور که حتما مشاهده کردهاید، در حال حاضر اکثر دربهای منازل، پارکینگهای عمومی و خصوصی از این سیستم هوشمند و اتوماتیک استفاده میکنند.
به طور کلی میتوان گفت که جک درب پارکینگ در حقیقت وسیلهای است که وظیفه باز و بسته شدن دربها را فقط با فشار دادن یک دکمه، بر عهده دارد. این محصول باعث شده کار افراد برای فراهم کردن امنیت و راحتی، آسانتر از قبل شود، بنابراین با خرید این کالا، به سادگی امنیت منزل یا هرجای دیگری را فراهم میکنید.
این جکها، با توجه به تواناییها و قدرت منحصر به فرد خود، میتوانند دربهای تک لنگه یا حتی دو لنگه را با ابعاد و وزنهای مختلف، به راحتی باز و بسته کنند. اینکار بدین صورت انجام میشود که، بازوی جک در یک طرف دربهای تک لنگه و در دو طرف دربهای دو لنگه نصب میشود. سپس شما به راحتی هرچه تمامتر و تنها با فشار دادن یک دکمه، میتوانید درب را باز و بسته کنید. با خرید جک برقی پارکینگ، دیگر نیازی نیست برای هربار باز یا بسته کردن درب، از ماشین خود پیاده شوید.
دربهای پارکینگ که به وسیله جریان برق باز میشوند عموما به نامهای جک پارکینگی، جک برقی درب، جک درب اتوماتیک، درب اتوماتیک پارکینگ و جک درب ریموت کنترلی شناخته میشوند. تاریخچه ورود این محصول به بازارهای ایران به حدود 15 تا 20 سال قبل باز میگردد. همچنین از آن تاریخ مذکور به این طرف رفته رفته تعداد استفاده کنندگان از این نوع جکهای درب پارکینگ بیشتر شده است، به دلیل اینکه تعداد آپارتمانهای نوساز و نیاز به راحتی در باز و بسته شدن دربهای منازل بیشتر حس شده بود.
در زمانهای اولیه که این محصول وارد ایران شده بود، بیشتر روی ساختمانهای لوکس نصب میشد. به این صورت که منازل تازه ساز معمولی استفاده از این درب برایشان هیچ توجیهی نداشت. اما با رشد تکنولوژی و سطح آگاهی مردم و همچنین راحت طلبی استفاده از این درب برای مردم عادی هم باب شد. به صورتی که اکثر ساختمانهای امروزی از این نوع درب استفاده میکنند. حتی ساختمانهای قدیمی که قابلیت نصب جک پارکینگی دارند هم سعی میکنند با فراهم آوردن یک سری تمهیدات درب خود را برقی کرده و با استفاده از ریموت آن را باز و بسته نمایند. در ساختمانهایی که جدیدا ساخته میشوند هم داشتن درب برقی یک الزام به حساب میآید. فرقی ندارد که درب از نوع کرکره برقی باشد یا جک برقی روی آن نصب شده باشد. برای این منظور سعی کنید از جک درب پارکینگ k200B استفاده کنید.
جک بازویی پارکینیگی برای این کار اختراع شده که کار انسانها را در باز و بست کردن دربها راحت تر کند. به این صورت که روی یک در یا یک دروازه نصب گردیده و درب ورودی به وسیلهی آن باز و بسته میشود. این جک به صورت کلی در نوع مختلف تولید میشود. مدل اول جک الکتروهیدرولیک می باشد و مدل دوم جک الکترومکانیکی است. این مدل میتواند در تقسیم بندیهای ماردون(پیچ)، تلسکوپی (بازویی) و بازکنهای زیرزمینی دیده شود.
از جکهای الکترومکانیکی میتوان به صورت بهره برد، اولین حالت آن چرخشی و دومین حالت آن کشویی میباشد. اگر روی درب منازل از این مدل جکها نصب شود، میتوان به صورت بی سیم آنها را کنترل نمود و از راه دور آنها را باز و بسته کرد. این کار به وسیله دستگاه فرستنده کوچکی که روی درب نصب میشود انجام میگیرد و قابلیت برنامه ریزی دارد. ویژگی مفید این مدل از جکها کم مصرف بودن آن است، به صورتی که میتوان انرژی آنها را با استفاده از چند پنل خورشیدی تهیه نموده و به راحتی با همان انرژی که از پنل دریافت میکنند، دربها را حرکت داده و آنها را باز و بسته کرد.
بهتر است بدانید که به صورت کلی این نوع از جکها در 3 مدل دیده میشوند: جکهای با محور پیچی (ماردون)، اپراتورهای بازویی (تلسکوپی) و جکهای کشویی(مخصوص دربهای ریلی) این 3 حالت کلی را تشکیل میدهند. برای این که بتوان این جکها را از راه دور کنترل کرد، نیاز به داشتن ریموت کنترل میباشد. همانطور که میدانید برای حرکت دادن این جکها میتوان از چند پنل خورشیدی استفاده نمود، برای اینکه انرژی کمی مصرف میکنند. همچنین اکثر تولید کنندگان توصیه میکنند که هنگام نبودن برق از باتری استفاده کنید تا بتوانید در نبود جریان برق هم آن درب را به وسیله جکهای الکترونیکی تکان داده و باز و بست آن را انجام دهید.
در زمانهای قدیم دربها را با استفاده از نیروی انسانی و هل دادن باز و بسته میکردند. اما امروزه با رشد تکنولوژی برای دربهای پارکینگ جکهای مکانیکی تعبیه شده است که با استفاده از آن میتوان به صورت خیلی راحت درب را باز و بسته نمود. اما بهتر است بدانید اگر این جکها دچار آسیب بشوند، دیگر نمیتوان دربها را باز و بست کرد و روند معمولی آن دچار اختلال میگردد. تا به اینجای کار فهمیدید که جکها انواع مختلفی دارد، برای همین هرکدام از آنها را در مکانهای مختلف مورد استفاده قرار میدهند. یکی از عواملی که در انتخاب جک پارکینیگی باید آن را در انتخابتان دخیل بدانید، میزان تردد و وزن درب اتوماتیک میباشد.
امروزه استفاده از درب برقی روی دربهای ساختمان منازل یک امر ضروری محسوب شده و ساختمان سازها سعی میکنند که این نوع درب را حتما در ساختمانشان لحاظ کنند. در نتیجه اگر میخواهید که روی ساختمان جدیدتان درب نصب کنید، سعی کنید که آن حتما از نوع برقی باشد. همچنین اگر درب قدیمی ساختمانتان را میخواهید عوض کنید، قطعا درب برقی به کارتان میآید. پس سعی کنید که از با کیفیت ترین جک مانند جک درب پارکینگ k200B روی ورودی منزل خود بهره ببرید.